De-ale gurii cu Miez de lapte
Reteta culinara De-ale gurii cu Miez de lapte din categoria Pui. Cum sa faci De-ale gurii cu Miez de lapte
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare De-ale gurii cu Miez de lapte
Am primit niste branzici, asaaa...de la Delaco.ro. Vreo problema, careva? ok! So, am primit niste branzici spre degustare. Noul lor produs Miez de lapte. N-am primit instructiuni sa fac reclama lor sau produsului in sine, insa eu is asa mai cu bun simt, mai naiva cateodata, ca doar de aia sunt blonda :P si am zis ca daca tot mesteresc ceva prin niste cratite si folosest cativa mieji de lapte, ar fi nice sa scriu si despre ei. De-o fi bine, de-o fi rau.... vorba semi-poetului :P, io scriu. Imi plac ca au gust bun, dulceag, n-au E-uri sau cel putin asa am citit eu pe la ingredientele afisate, si-n plus au forma super draguta. Le scoti din forma le tai si le poti pune direct pe platoul de servit, arata foarte fain. Serios.
Ingrediente De-ale gurii cu Miez de lapte
2 aripi "firave" si 2 pulpe isterice de puian de tara (le-am fiert de-o ciorba cu taitei de casa, dar cum nu papa nimeni carnea asta in ciorba, decat in timp de iarna...n-am vrut a le arunca)
vreo 2-3 cartofi curatati si taiati bucatele
cateva buchetele de broccoli
3 oua eco
putin sare si piper proaspat macinat
150 gr Miez de lapte, natur