Desert rulou fara coacere

Reteta culinara din categoria Bucataras in oras. Cum sa faci Desert rulou fara coacere

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert rulou fara coacere

 

Arată spectaculos și este atât gustos, cât și hrănitor. Chiar dacă rețeta este destul de solicitantă, merită efortul.

Punem mierea si zaharul pe aragaz la foc mic si amestecam pana se topeste zaharul. Adăugați untul și gătiți încă 4 minute.

Punem toate nucile intr-o tava si coacem la cuptor pentru 5 minute, agitand tava din cand in cand. Se toarnă caramelul pe o foaie de copt unsă cu ulei și se pun nucile coapte peste sos, se rulează și se dau la frigider.

Se prăjește susanul într-o tigaie timp de un minut, la foc mic, amestecând continuu. Se amestecă mierea, zahărul și sucul de lămâie până când zahărul se topește. Adăugați semințele de susan și amestecați. Ungem două foi de copt cu ulei și întindem susanul între aceste două hârtie cu ajutorul foliei. Scoateți rulada din frigider, puneți-o peste frunza de susan și rulați-le împreună. Pentru coaja de nucă de cocos, amestecați bine nuca de cocos și untul. Adăugați crema de cocos (care este deasupra unei cutii de lapte de cocos - partea solidă) și mierea. Se amestecă totul ca pe o crustă, apoi se întinde ca pe un înveliș de susan, între 2 foi de copt unse cu ulei. Scoateți rulada din frigider, puneți-o peste stratul de nucă de cocos și rulați din nou. Se lasa din nou sa se raceasca, apoi il poti feli.

Ingrediente Desert rulou fara coacere

Categorii