Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii
Reteta culinara Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii din categoria Peste. Cum sa faci Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii
Dorada este un peste grozav! Are o carne extrem, extrem de gustoasa si nu are oase multe si marunte din care sa tot scuipi. De obicei, pregatesc pestele la aburi, insa de data aceasta, am preferat tot gatitul la aburi, dar in cuptor. Aceasta tehnica en papillote presupune ambalarea pestelui sau a carnii in hartie de copt, impachetat foarte bine si gatit la cuptor. Pestele pastreaza si preia toate aromele din ierburile sau condimentele folosite. A iesit o minunatie. Perfect!
Ingrediente Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii
1 peste dorada proaspat (aprox. 600- 700 gr)
condimente : sare de mare, oregano, patrunjel, rozmarin
2 lg ulei de masline
hartie de copt
pentru garnitura
6-7 cartofi noi marisori
sare de mare
oregano
usturoi verde