Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii

Reteta culinara Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii din categoria Peste. Cum sa faci Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii

 

Dorada este un peste grozav! Are o carne extrem, extrem de gustoasa si nu are oase multe si marunte din care sa tot scuipi. De obicei, pregatesc pestele la aburi, insa de data aceasta, am preferat tot gatitul la aburi, dar in cuptor. Aceasta tehnica en papillote presupune ambalarea pestelui sau a carnii in hartie de copt, impachetat foarte bine si gatit la cuptor. Pestele pastreaza si preia toate aromele din ierburile sau condimentele folosite. A iesit o minunatie. Perfect!

Ingrediente Dorada en papillote, cu cartofi noi aurii

1 peste dorada proaspat (aprox. 600- 700 gr)

condimente : sare de mare, oregano, patrunjel, rozmarin

2 lg ulei de masline

hartie de copt

pentru garnitura

6-7 cartofi noi marisori

sare de mare

oregano

usturoi verde

Categorii