Drob din ficat de porc, in foietaj
Reteta culinara din categoria Ficat. Cum sa faci Drob din ficat de porc, in foietaj
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Drob din ficat de porc, in foietaj
Acest drob l-am pregătit prin martie, însă abia acum mi-am făcut timp să postez și rețeta. Am experimentat mai multe aperitive în foietaj: cu brânză, carne tocată, chiar drob. A fost crocant și foarte gustos, ai mei au fost încântați, astfel că de Paște îl voi pregăti la fel.
Ingrediente Drob din ficat de porc, in foietaj
4 foi de foietaj,
500 g ficat de porc,
200 g orez,
1 ceapă albă,
1 morcov,
Câteva fire de ceapă verde,
Mărar,
Pătrunjel,
2 ouă,
5 linguri ulei,
50 g unt,
Sare după gust,
caşcaval ras după gust,
câteva roşii cherry
Pentru salată:
200 g roșii cherry,
o legătură de ceapă verde,
oțet, sare, apă și ulei, după gust