Drob din ficat de porc, in foietaj

Reteta culinara din categoria Ficat. Cum sa faci Drob din ficat de porc, in foietaj

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Drob din ficat de porc, in foietaj

 

Acest drob l-am pregătit prin martie, însă abia acum mi-am făcut timp să postez și rețeta. Am experimentat mai multe aperitive în foietaj: cu brânză, carne tocată, chiar drob. A fost crocant și foarte gustos, ai mei au fost încântați, astfel că de Paște îl voi pregăti la fel.

Ingrediente Drob din ficat de porc, in foietaj

4 foi de foietaj,

500 g ficat de porc,

200 g orez,

1 ceapă albă,

1 morcov,

Câteva fire de ceapă verde,

Mărar,

Pătrunjel,

2 ouă,

5 linguri ulei,

50 g unt,

Sare după gust,

caşcaval ras după gust,

câteva roşii cherry

Pentru salată:

200 g roșii cherry,

o legătură de ceapă verde,

oțet, sare, apă și ulei, după gust

Categorii