Drob din organe de porc

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Drob din organe de porc

Spalam bine toate organele,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat. Compozitia rezultata o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt, condimentam cu sare, piper si cimbru.Spargem si adaugam ouale si amestecam bine.

Anul asta zis sa mai schimb ceva la clasicul drob, sa-l fac mai altfel.Avand aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut, intins o foaie din care taiat fasii late cam cat un deget.

Uns o tava de guguluf si pus fasiile de aluat lasand distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii. luat jumatate din compozitia de organe, repartizat pe toata suprafata tavii, curatat ouale fierte, taiat pe jumatate si pus peste compozitie.Acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.

Nivelat, apoi capetele de aluat impreunat doua cate doua, creand cate o funda. uns totul cu ou batut si pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min. drobul,inainte de a fi pus la cuptor.

Ingrediente Drob din organe de porc

2 inimi

4 rinichi

500 g de ficat

6 oua

4 oua fierte tari

un plaman

o legatura de ceapa verde

o legatura de patrunjel

sare

piper

cimbru.

Categorii

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceasta Ciulama de ciuperc

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă - Cum se prepara Tocănița cu carne