Drob din organe de porc
Instructiuni de preparare Drob din organe de porc
Spalam bine toate organele,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat. Compozitia rezultata o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt, condimentam cu sare, piper si cimbru.Spargem si adaugam ouale si amestecam bine.
Anul asta zis sa mai schimb ceva la clasicul drob, sa-l fac mai altfel.Avand aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut, intins o foaie din care taiat fasii late cam cat un deget.
Uns o tava de guguluf si pus fasiile de aluat lasand distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii. luat jumatate din compozitia de organe, repartizat pe toata suprafata tavii, curatat ouale fierte, taiat pe jumatate si pus peste compozitie.Acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.
Nivelat, apoi capetele de aluat impreunat doua cate doua, creand cate o funda. uns totul cu ou batut si pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min. drobul,inainte de a fi pus la cuptor.
Ingrediente Drob din organe de porc
2 inimi
4 rinichi
500 g de ficat
6 oua
4 oua fierte tari
un plaman
o legatura de ceapa verde
o legatura de patrunjel
sare
piper
cimbru.