Escalop Zingara

Reteta culinara Escalop Zingara din categoria Porc. Cum sa faci Escalop Zingara
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Escalop Zingara
Este un fel de mancare pe care l-am gustat doar la restaurant. Nu este nici o filosofie sa il prepari. Noua ne-a placut. Reteta am luat-o de pe e-retete.ro
Ingrediente Escalop Zingara
500 gr pulpa de porc (sau cotlet de porc) ori vita
200 gr ciuperci champignon
100 gr sunca (am folosit sunca Praga, usor afumata)
1 ceapa
30 ml vin rosu sec
3 rosii din conserva (+3 linguri suc de pe ele)
1/2 lingurita cimbru uscat
1 foaie dafin
1 lingurita boia dulce
1/4 lingurita boia iute
1/4 legatura patrunjel (tarhon pentru vita)
1 catel mare de usturoi
2 linguri faina alba
3 linguri ulei
sare, piper negru