Escalop Zingara

Reteta culinara Escalop Zingara din categoria Porc. Cum sa faci Escalop Zingara

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Escalop Zingara

 

Este un fel de mancare pe care l-am gustat doar la restaurant. Nu este nici o filosofie sa il prepari. Noua ne-a placut. Reteta am luat-o de pe e-retete.ro

Ingrediente Escalop Zingara

500 gr pulpa de porc (sau cotlet de porc) ori vita

200 gr ciuperci champignon

100 gr sunca (am folosit sunca Praga, usor afumata)

1 ceapa

30 ml vin rosu sec

3 rosii din conserva (+3 linguri suc de pe ele)

1/2 lingurita cimbru uscat

1 foaie dafin

1 lingurita boia dulce

1/4 lingurita boia iute

1/4 legatura patrunjel (tarhon pentru vita)

1 catel mare de usturoi

2 linguri faina alba

3 linguri ulei

sare, piper negru

Categorii