Farfalle al limone

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Farfalle al limone

Puneti apa la fiert intr-o oala incapatoare, cu sare, iar cand clocoteste puneti pastele si le fierbeti dupa instructiuni. Intre timp taiati pieptul de pui cubulete mici si il prajiti, pe rand sau tot odata, depinde de tigaia pe care o aveti, apoi il scoateti pe o farfurie cu prosop de hartie ca sa absoarba surplusul de ulei. In uleiul ramas in tigaie puneti malaiul, un pic de delicat ,apa, smantana, usturoiul pisat, lamaia si coaja de lamaie, salvia si lasati sa fiarba un pic pana devine densa. Cand vedeti ca este bine legat sosul adaugati puiul apoi pastele scurse bine si patrunjelul, amestecand bine toate ingredientele. Luati de pe foc si serviti imediat fierbinti. Sunt delicioase, incercati si voi!

Ingrediente Farfalle al limone

500gr paste farfalle(fundite)

200gr piept de pui

30ml ulei exravirgin

100ml apa

250ml smantana dulce

1 lingura malai

1 lamaie(coaja si suc)

2-3 catei de usturoi (daca sunt mari ajung 2)

patrunjel maruntit

salvie

sare

piper

delicat

Categorii