Farfalle cu pesto din feta si oregano proaspat

Reteta culinara Farfalle cu pesto din feta si oregano proaspat din categoria Farfalle. Specific Grecia. Cum sa faci Farfalle cu pesto din feta si oregano proaspat

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Farfalle cu pesto din feta si oregano proaspat

 

O reteta rapida si gustoasa! Nu e nevoie de descriere, deja numele zice tot! Asa cum ati observat cred, grecii folosesc aproape in orice mancare oregon sub variante proaspata sau uscat, eu am pe balcon un ghiveci de oregon care e foarte rezistent la orice temperatura(cel putin la noi) si din care ma servesc de cate ori am nevoie. E o planta usor de intretinut, nu e ca mararul sau leusteanul care trebuie sa o verifici in fiecare zi si da un gust si miros minunat preparatelor.

Ingrediente Farfalle cu pesto din feta si oregano proaspat

500 gr farfale

Ptr pesto:

100 branza feta rasa

jumatate buchet patrunjel

5 linguri ulei masline

1 lingurita capere

5 linguri oregano proaspat

1 ceapa mica tocata gros

5 masline vrezi fara samburi

Categorii