Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

Batem bine ouale , amestecam sosul de soia cu mustarul si cu piperul , iar pesmetul il amestecam cu semintele de susan. Muschiuletul de pui se da prin sosul de soia amestecat cu mustarul si piperul proaspat macinat si se lasa la rece in frigider 2 ore sau cel mai bine de seara pina dimineata. Se ia fiecare muschiulet si se da prin ou, pesmet si susan apoi se pune la prajit in uleiul incins; dupa ce se rumenesc, se scot si se pun pe un prosop de hartie pentru a scurge din ulei. Servim pieptul de pui cu diferite sosuri si salate sau cu ce va place voua mai mult. Pofta mare sa aveti !

Ingrediente Fasii din piept de pui Shanghai cu susan si pesmet

300 g muschiulet de pui

3 oua

100 g faina

50 g seminte susan

100 g pesmet

1 lingurita mustar

2-3 linguri sos de soia

piper proaspat macinat

ulei pentru prajit

Categorii