Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )

Reteta culinara Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc) din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )

 

Am primit o noua jucarioara adusa de fiul meu din Grecia. Este un vas traditional din ceramica pentru gatit la cuptor . Mai multe informatii puteti gasi aici http://greekfood.about.com/od/glossary/g/yiouvetsi.htm. Vasul frumos si mancarea delicioasa. Misiune indeplinita :D Fasolea este de la mine din gradina, un soi bun, se topeste in gura. Am avut si cateva pastai de fasole verde fideluta prea putine pentru o mancare separata , asa ca le-am incorporat in preparatul acesta.

Ingrediente Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )

1 kg jambon semi-afumat

2 cani fasole alba cu bob mare

2 cepe

2 rosii mari

1 gogosar rosu

1 ardei Kapia

1 ardei iute

1 cana fasole verde fideluta 1 crenguta marar

1 crenguta cimbru

100 ml ulei

patrunjel verde

sare

Categorii