Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )
Reteta culinara Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc) din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )
Am primit o noua jucarioara adusa de fiul meu din Grecia. Este un vas traditional din ceramica pentru gatit la cuptor . Mai multe informatii puteti gasi aici http://greekfood.about.com/od/glossary/g/yiouvetsi.htm. Vasul frumos si mancarea delicioasa. Misiune indeplinita :D Fasolea este de la mine din gradina, un soi bun, se topeste in gura. Am avut si cateva pastai de fasole verde fideluta prea putine pentru o mancare separata , asa ca le-am incorporat in preparatul acesta.
Ingrediente Fasole cu jambon -in gastra (vas grecesc )
1 kg jambon semi-afumat
2 cani fasole alba cu bob mare
2 cepe
2 rosii mari
1 gogosar rosu
1 ardei Kapia
1 ardei iute
1 cana fasole verde fideluta 1 crenguta marar
1 crenguta cimbru
100 ml ulei
patrunjel verde
sare