Felii de vitel cu ciuperci si cascaval
Reteta culinara din categoria Vita. Specific Romania. Cum sa faci Felii de vitel cu ciuperci si cascaval
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Felii de vitel cu ciuperci si cascaval
Nu-i nici friptura, nici snitel . Cu siguranta place si este simplu de pregatit .
1 kg carne vitel 100 gr faina alba 100 ml ulei floarea soarelui 300 gr branza Cheddar -sau orice cascaval tartinabil 300 gr ciuperci 300 gr mazare verde fiarta 300 gr morcov fiert-din supa limpede 1 kapia 1 buc praz verde sare rozmarin maruntit piper negru macinat Feliile de carne se subtiaza cu batatorul de snitele . Se condimenteaza cu sare,rozmarin si piper negru macinat . Se trec bucatile de carne prin faina alba si se prajesc usor pe ambele parti in tigaia cu ulei . Nu este necesar sa fie patrunse integral , carnea mai vine coapta si la cuptor . Se transfera bucatile prajite intr-o tava . Pe fiecare felie se pun ciuperci taiate si deasupra se acopera cu felii de cascaval tartinabil . Nu este nevoie decat de 10 minute pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca . In acest moment se distribuie in mod egal mazarea verde , rondele de morcov , praz si ardei kapia . Legumele se vor prinde frumusel de cascavalul moale .Mai lasati cateva minute cuptorul sa mearga si... Gata !!!!Ingrediente Felii de vitel cu ciuperci si cascaval
1 kg carne vitel
100 gr faina alba
100 ml ulei floarea soarelui
300 gr branza Cheddar -sau orice cascaval tartinabil
300 gr ciuperci
300 gr mazare verde fiarta
300 gr morcov fiert-din supa limpede
1 kapia
1 buc praz verde
sare
rozmarin maruntit
piper negru macinat