Felii de vitel cu ciuperci si cascaval

Reteta culinara din categoria Vita. Specific Romania. Cum sa faci Felii de vitel cu ciuperci si cascaval

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Felii de vitel cu ciuperci si cascaval

 

Nu-i nici friptura, nici snitel . Cu siguranta place si este simplu de pregatit  .

1 kg carne vitel 100 gr faina alba 100 ml ulei floarea soarelui 300 gr branza Cheddar -sau orice cascaval tartinabil 300 gr ciuperci 300 gr mazare verde fiarta 300 gr morcov fiert-din supa limpede 1 kapia 1 buc praz verde sare rozmarin maruntit piper negru macinat Feliile de carne se subtiaza cu batatorul de snitele . Se condimenteaza cu sare,rozmarin si piper negru macinat . Se trec bucatile de carne prin faina alba si se prajesc usor pe ambele parti in tigaia cu ulei . Nu este necesar sa fie patrunse integral , carnea mai vine coapta si la cuptor .  Se transfera bucatile prajite  intr-o tava . Pe fiecare felie se pun ciuperci taiate si deasupra se acopera cu felii de cascaval tartinabil . Nu este nevoie decat de 10 minute pana cand cascavalul incepe sa se rumeneasca . In acest moment se distribuie in mod egal mazarea verde ,  rondele de morcov , praz si ardei kapia . Legumele se vor prinde  frumusel de cascavalul moale .Mai lasati cateva minute cuptorul sa mearga si... Gata !!!!

Ingrediente Felii de vitel cu ciuperci si cascaval

1 kg carne vitel

100 gr faina alba

100 ml ulei floarea soarelui

300 gr branza Cheddar -sau orice cascaval tartinabil

300 gr ciuperci

300 gr mazare verde fiarta

300 gr morcov fiert-din supa limpede

1 kapia

1 buc praz verde

sare

rozmarin maruntit

piper negru macinat

Categorii