Felul 1si felul 2

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Felul 1si felul 2

Carnea se pune la fiert si prima apa se arunca. Punem la fiert carnea de vitel si porc la foc mic, iar apoi legumele in afara de cartofi, taiate mari ca la supa.

Adaugam o foaie de dafin, un catel de usturoi, sare si piper. Cand legumele sunt fierte pe jumatate punem si pulpele de pui.

Intre timp curatam cartofii, si ii punem si pe ei la fiert in supa la foc foarte mic. Dupa ce am adaugat cartofii nu mai mestecam in supa sa nu-i rupem.

Intre timp curatam cartofii, si ii punem si pe ei la fiert in supa la foc foarte mic. Dupa ce am adaugat cartofii nu mai mestecam in supa sa nu-i rupem.

Cartofii si carnea se scot pe un platou si se servesc ca felul doi cu sos de hrean, usturoi, ketchup sau ceva picant.

Ingrediente Felul 1si felul 2

600 g carne vita

500 g carne de porc

3-4 pulpe de pui

5 morcovi

2 cepe

2 ardei grasi

telina

1 foaie de dafin

1 catel de usturoi

1 kg cartofi

verdeata

Categorii