Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata
Reteta culinara Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata din categoria Porc. Cum sa faci Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata
INGREDIENTE
Ingrediente Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata
300 grame ficat de porc
1 catel de usturoi, feliat
2 linguri malai
2 linguri parmezan ras
1 ardei rosu, taiat fasii
1 ardei galben, taiat fasii
1 catel de usturoi
1 lingura de ulei
400 grame rosii in bulion, tocate
Pentru piure:
1 conopida
2 linguri creme fraiche
sare
piper
2 linguri unt
1/4 lingurita pudra de usturoi
4 fasii bacon
100 grame branza afumata rasa (eu am folosita scamorza)