Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata

Reteta culinara Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata din categoria Porc. Cum sa faci Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata

 

INGREDIENTE

300 grame ficat de porc 1 catel de usturoi, feliat 2 linguri malai 2 linguri parmezan ras 1 ardei rosu, taiat fasii 1 ardei galben, taiat fasii 1 catel de usturoi 1 lingura de ulei 400 grame rosii in bulion, tocate Pentru piure: 1 conopida 2 linguri creme fraiche sare piper 2 linguri unt 1/4 lingurita pudra de usturoi 4 fasii bacon 100 grame branza afumata rasa (eu am folosita scamorza)

Ingrediente Ficat de porc in stil italian cu piure de conopida cu bacon si branza afumata

300 grame ficat de porc

1 catel de usturoi, feliat

2 linguri malai

2 linguri parmezan ras

1 ardei rosu, taiat fasii

1 ardei galben, taiat fasii

1 catel de usturoi

1 lingura de ulei

400 grame rosii in bulion, tocate

Pentru piure:

1 conopida

2 linguri creme fraiche

sare

piper

2 linguri unt

1/4 lingurita pudra de usturoi

4 fasii bacon

100 grame branza afumata rasa (eu am folosita scamorza)

Categorii