File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj

Reteta culinara File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj din categoria Peste. Specific Romania. Cum sa faci File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj

 

Fara colesterol ideal, gustos si sanatos

Ingrediente File de macrou cu sos de smantana, capere si ciuperci in foetaj

2 fileuri de macrou,

3-4 cuburi de unt,

ulei ,

faina,

3-4 linguri de smantana,

50 g de capere,

zeama de lamaie,

30 ml de vin alb,

4 ciuperci mari,

foetaj,

1 ou,

1 ardei,

1 ceapa,

3 catei de usturoi,

sare,

piper,

boia

Categorii