Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez

Reteta culinara Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez din categoria Peste. Cum sa faci Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez

 

INGREDIENTE
85 grame orez Basmati 1 ceapa 2 catei de usturoi 1/2 chili 1/2 ardei rosu 2 rosii 1 vanata 2 lingurita Paprika pudra 80 grame tapenade din rosii 2 bucati filet de peste alb (eu am folosit egrefin) 150 grame supa clara de legume (se poate obtine si din cub concentrat) 1 lingura ulei de masline 2 linguri otet balsamic sare, piper

Ingrediente Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez

85 grame orez Basmati

1 ceapa

2 catei de usturoi

1/2 chili

1/2 ardei rosu

2 rosii

1 vanata

2 lingurita Paprika pudra

80 grame tapenade din rosii

2 bucati filet de peste alb (eu am folosit egrefin)

150 grame supa clara de legume (se poate obtine si din cub concentrat)

1 lingura ulei de masline

2 linguri otet balsamic

sare, piper

Categorii