Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez
Reteta culinara Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez din categoria Peste. Cum sa faci Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez
INGREDIENTE
Ingrediente Filet de peste alb cu tapenade din rosii, ratatouille si orez
85 grame orez Basmati
1 ceapa
2 catei de usturoi
1/2 chili
1/2 ardei rosu
2 rosii
1 vanata
2 lingurita Paprika pudra
80 grame tapenade din rosii
2 bucati filet de peste alb (eu am folosit egrefin)
150 grame supa clara de legume (se poate obtine si din cub concentrat)
1 lingura ulei de masline
2 linguri otet balsamic
sare, piper