Filet de porc à la Wellington
Reteta culinara Filet de porc à la Wellington din categoria Porc. Specific Marea Britanie. Cum sa faci Filet de porc à la Wellington
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Filet de porc à la Wellington
Am decis sa nu mai fac asa cum am facut de Halloween,adica sa postez retetele cu o zi inainte, ci sa anticip macar cu o luna,astfel incat sa am meniul de Craciun postat inainte.Voi efectua o serie de incercari iar la urma voi decide care vor fi alesele pentru masa festiva. Acest Filet de porc à la Wellington este una din sugestii.Se poate pune si pe un pat de ciuperci,insa va asigur ca prosciutto face totul,impreuna cu mustarul bineinteles.Veti simti din plin acest deliciu,si veti intelege de la prima furculita de ce insist cu prosciutto. L-am facut si a fost devorat cu mii de laude,deci cred ca e in meniul de Craciun,unde nu am de gand sa includ multe chestii traditionale,tinand cont si de faptul ca logodnicul meu e italian.Voi incerca sa echilibrez gusturile pe cat posibil.Sa trecem la treaba !
Ingrediente Filet de porc à la Wellington
700 g muschi de porc (puteti varia cu greutatea)
100 g prosciutto crudo
1 aluat foietaj
1 galbenus pt uns
sare,
piper,
rozmarin,
salvie,
cimbru,
usturoi 3-4 linguri ulei masline (sau unt)
mustar (unul bun,poate de Dijon)