Frigarui balineze - Sate Lilit

Reteta culinara Frigarui balineze - Sate Lilit din categoria Pui. Specific Indonezia. Cum sa faci Frigarui balineze - Sate Lilit
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Frigarui balineze - Sate Lilit
O reteta indoneziana foarte populara - frigaruile balineze originare din capitala Bali. Sosul nu ne-a convins (noi am preferat un sos picant), iar frigaruile le-am gasit bune, dar preferatele noastre raman cele satay- vezi reteta aici. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/frigarui-balineze-sate-lilit.html
Ingrediente Frigarui balineze - Sate Lilit
500 g de piept de pui
60 g de nuca de cocos
1 ceapa
5 linguri sos soia
1 linguritia pudra de coriandru
1 lingura pudra de curcuma/tumeric
1 lingura pudra de curry
1 varf de piment
½ lime -lamaie verde
1 lingura zahar
3 linguri ulei vegetal
60 g de alune nesarate
50 g apa
½ lime