Frigarui balineze - Sate Lilit

Reteta culinara Frigarui balineze - Sate Lilit din categoria Pui. Specific Indonezia. Cum sa faci Frigarui balineze - Sate Lilit

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Frigarui balineze - Sate Lilit

 

O reteta indoneziana foarte populara - frigaruile balineze originare din capitala Bali. Sosul nu ne-a convins (noi am preferat un sos picant), iar frigaruile le-am gasit bune, dar preferatele noastre raman cele satay- vezi reteta aici. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/08/frigarui-balineze-sate-lilit.html  

Ingrediente Frigarui balineze - Sate Lilit

500 g de piept de pui

60 g de nuca de cocos

1 ceapa

5 linguri sos soia

1 linguritia pudra de coriandru

1 lingura pudra de curcuma/tumeric

1 lingura pudra de curry

1 varf de piment

½ lime -lamaie verde

1 lingura zahar

3 linguri ulei vegetal

60 g de alune nesarate

50 g apa

½ lime

Categorii