Frigarui de creveti si scoici Saint Jacques, cu sos de avocado

Reteta culinara din categoria Fructe de mare. Specific Franta. Cum sa faci Frigarui de creveti si scoici Saint Jacques, cu sos de avocado

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Frigarui de creveti si scoici Saint Jacques, cu sos de avocado

 

Un antreu delicios si rafinat. Veti avea succes. Va trebuiesc 2 creveti si o scoica saint jacques pentru o frigaruie. Sosul cu avocado care le acompaniaza se numeste « DIP » . Termenul vine de la verbul englez care inseamna "cufunda". https://www.blogulluicatalina.com/2018/06/frigarui-de-creveti-si-scoici-saint.html

Ingrediente Frigarui de creveti si scoici Saint Jacques, cu sos de avocado

12 scoici St Jacques fara cochilie (congelate daca nu gasiti proaspete)

25 g de unt demi sarat

500 g de creveti roz (cruzi sau fierti sau congelati)

2 felii fine de ghimbir cu coaja

1 catel de usturoi

2 linguri sos soia

sare, piper

1 avocado copt

1 ceapa mica verde

1 lingura de smantana

1 lingura de maioneza

1/2 lamaie verde/limeta

sare, piper

Categorii