Frigarui de creveti si scoici Saint Jacques, cu sos de avocado
Reteta culinara din categoria Fructe de mare. Specific Franta. Cum sa faci Frigarui de creveti si scoici Saint Jacques, cu sos de avocado
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Frigarui de creveti si scoici Saint Jacques, cu sos de avocado
Un antreu delicios si rafinat. Veti avea succes. Va trebuiesc 2 creveti si o scoica saint jacques pentru o frigaruie. Sosul cu avocado care le acompaniaza se numeste « DIP » . Termenul vine de la verbul englez care inseamna "cufunda". https://www.blogulluicatalina.com/2018/06/frigarui-de-creveti-si-scoici-saint.html
Ingrediente Frigarui de creveti si scoici Saint Jacques, cu sos de avocado
12 scoici St Jacques fara cochilie (congelate daca nu gasiti proaspete)
25 g de unt demi sarat
500 g de creveti roz (cruzi sau fierti sau congelati)
2 felii fine de ghimbir cu coaja
1 catel de usturoi
2 linguri sos soia
sare, piper
1 avocado copt
1 ceapa mica verde
1 lingura de smantana
1 lingura de maioneza
1/2 lamaie verde/limeta
sare, piper