Frigarui din carne de vaca
Instructiuni de preparare Frigarui din carne de vaca
Ingrediente Frigarui din carne de vaca
1 kg carne
sare
piper
cimbru
usturoi
slanina
1 kg carne
sare
piper
cimbru
usturoi
slanina
Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-
Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sa
Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si ta
Se spala foarte bine puiul, se pune sare si piper, dupa gust. Se unge o cratita de tuci, smaltuita,
Pieptul de curcan se taie in doua parti egale, se bate cu ciocanul de snitele si se asaza peste ele
Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200
Se taie carnea in felii groase de un cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn ca
Se taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii s