Frigarui din carne de vaca

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Frigarui din carne de vaca

Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: vaca, porc, vitel, berbec, insa numai din carne frageda. Se taie carnea cuburi de 3-4 cm, se presara cu piper, cimbru si putin usturoi. Se pregatesc citeva frigari mici din lemn, cam de 25 cm lungime, ascutite la un capat. Se infig bucatile de carne intercalind intre ele si la capete cite o bucatica de slanina - poate fi si afumata. Se frig pe gratarul bine incins, ungindu-l cu grasime cind se intorc de pe o parte pe cealalta, sarea se da numai cind sint gata.Se servesc imediat fara sa se mai scoata din frigare

Ingrediente Frigarui din carne de vaca

1 kg carne

sare

piper

cimbru

usturoi

slanina

Categorii