Friptura inabusita
Instructiuni de preparare Friptura inabusita
Ingrediente Friptura inabusita
1 ½ kg carne macra(sau rasol alb)
1 ceapa
2-3 catei usturoi
1 morcov potrivit de mare
1 paharel vin
2 linguri untura
sare
piper
1 lingura bulion
1 ½ kg carne macra(sau rasol alb)
1 ceapa
2-3 catei usturoi
1 morcov potrivit de mare
1 paharel vin
2 linguri untura
sare
piper
1 lingura bulion
Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-
Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sa
Se spala foarte bine puiul, se pune sare si piper, dupa gust. Se unge o cratita de tuci, smaltuita,
Pieptul de curcan se taie in doua parti egale, se bate cu ciocanul de snitele si se asaza peste ele
Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200
Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: v
Se taie carnea in felii groase de un cm si late de 4-5 cm. Nu se bat. Se pregatesc tepuse de lemn ca
Se taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii s