Frigarui pe gratar cu ciuperci
Instructiuni de preparare Frigarui pe gratar cu ciuperci
Ingrediente Frigarui pe gratar cu ciuperci
1 kg. din orice fel de carne frageda
250-300 gr. ciuperci
100 gr. slanina afumata
sare
piper
1 kg. din orice fel de carne frageda
250-300 gr. ciuperci
100 gr. slanina afumata
sare
piper
Pentru că noi nu mâncăm miel, am hotărât ca anul acesta, pentru Paște să pregătim rață. Am am lăsat-
Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sa
Se rumeneste putin carnea in untura, intorcind-o pe toate partile. Se adauga un morcov curatat si ta
Se spala foarte bine puiul, se pune sare si piper, dupa gust. Se unge o cratita de tuci, smaltuita,
Pieptul de curcan se taie in doua parti egale, se bate cu ciocanul de snitele si se asaza peste ele
Se unge o tava cu untura dupa care se aseaza mielul si se introduce la cuptor la temperatura de 200
Frigaruile se pregatesc fie numai din muschi de vaca, fie din diferite feluri de carne amestecate: v
Se taie felii subtiri de carne de oaie. Se pune intr-un vas si se asezoneaza cu ceapa taiata felii s