Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta
Reteta culinara Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta din categoria Pui. Cum sa faci Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta
INGREDIENTE
Ingrediente Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta
frunzele de la 2 crengute rozmarin
2 catei de usturoi
ulei de masline extra virgin
1 lingura otet din vin alb
piper cayenne
2 bucati piept de pui 120 de grame fiecare
2 felii groase de paine integrala
8 foi de dafin proaspete
2 portocale rosii
100 grame varza Kale sau spanac (eu am avut deja tocata, dar se pot folosi si frunzele intregi)
1 lamaie
1 lingura otet balsamic
20 grame branza Feta