Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

Reteta culinara Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta din categoria Pui. Cum sa faci Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

 

INGREDIENTE
frunzele de la 2 crengute rozmarin 2 catei de usturoi ulei de masline extra virgin 1 lingura otet din vin alb piper cayenne 2 bucati piept de pui 120 de grame fiecare 2 felii groase de paine integrala 8 foi de dafin proaspete 2 portocale rosii 100 grame varza Kale sau spanac (eu am avut deja tocata, dar se pot folosi si frunzele intregi) 1 lamaie 1 lingura otet balsamic 20 grame branza Feta

Ingrediente Frigarui din pui cu paine si salata de portocale rosii cu Kale si Feta

frunzele de la 2 crengute rozmarin

2 catei de usturoi

ulei de masline extra virgin

1 lingura otet din vin alb

piper cayenne

2 bucati piept de pui 120 de grame fiecare

2 felii groase de paine integrala

8 foi de dafin proaspete

2 portocale rosii

100 grame varza Kale sau spanac (eu am avut deja tocata, dar se pot folosi si frunzele intregi)

1 lamaie

1 lingura otet balsamic

20 grame branza Feta

Categorii