Friptura coapta de mistret

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Friptura coapta de mistret

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura coapta de mistret

 

,,Retete inspirate de toamna"  De aceasta data m-am hotarat sa ascult sfatul Adinei si nu am regretat https://www.bucataras.ro/retete/friptura-de-mistret-9146.html. Am folosit carnea de mistret tanar fara sa o mai pun la marinat. Pacat sa mai chinui o carne frageda cu marinarea. Eu am folosit zaatar, usturoi, putina sunculita afumata si uleiuri aromate in plus.

Ingrediente Friptura coapta de mistret

1.5 kg jambon proaspat de mistret

150 gr afumatura porc

3 catei usturoi

3 linguri untura de porc

3 linguri ulei infuzat cu oregano si rozmarin [preparat in casa ]

2 linguri zaatar [cimbru salbatic , oregano , susan ]

sare

piper

rosii

ardei verde

Categorii