FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Timp de preparare 2 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru o ora doua. Incing un vas cu ulei,rumenesc bucata de carne pe ambele parti, apoi adaug celelalte ingrediente, apa, vinul si le dau la cuptor. Intorc periodic. Cand carnea este patrunsa,strecor sosul. Cu ajutorul unei pensule intind uniform dulceata de ardei iute peste bucata de friptura, asez in vasul cu sos strecurat si mai dau la cuptor pentru cateva minute.Putem pregati friptura din timp si inainte de servire o incalzim tapetata cu dulceata de ardei iute. Servim ornata cu rozmarin proaspat.

Ingrediente FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

1kg carne de porc

o ceapa

3 catei de usturoi

sare

piper

enibahar si nucsoara macinate,foaie de dafin

boabe de piper

enibahar

coreandru

dulceata din ardei iute

rozmarin

un pahar de vin alb

o cana apa

2-3 linguri ulei de masline

Categorii