Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi

 

 Cel mai usor este sa pui o tava cu carne si legume la cuptor si tu sa-ti faci restul de treaba. Daca esti inspirat la asezonare si cculoare ai castigat un preparat care va atrage cu miros si gust, aspect pe toti ai casei.

Ingrediente Friptura cu pulpa de porc, cartofi si morcovi

1 kg pulpa porc

1 kg cartofi

500 gr baby-morcov[ congelat }

3 catei usturoi tineri

3 rosii mici

1 lingura condiment unguresc pentru paprikas: ceapa , usturoi , ardei , ardei iute deshidratate

cimbru maruntit

sare

piper

patrunjel verde

Categorii