Friptura de Craciun

Reteta culinara Friptura de Craciun din categoria Porc. Cum sa faci Friptura de Craciun

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de Craciun

 

Bunatati pentru Craciun

 

INGREDIENTE
800g ceafa de porc 800g pulpa de porc 500g costita afumata 500g carnati semiafumati 100g untura cimbru boia piper sare

Carnea se taie bucati potrivite mai mici.

Carnatii se taie la 4-5 cm.

Costita se taie cuburi mai mari.

Se pune untura intr-o cratita, se topeste si se pun bucatile de carne.

Se pune putina apa si se prajesc bucatile de carnea 8-10 minute pana se albesc.

Se presara cu boia, cimbru, piper, sare si se amesteca.

Se adauga carnatii si costita si se prijeste inca 15-20 minute.

Se amesteca din cand in cand.

Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30-40 minute pana se evapora zeama si ramane doar untura, amestecand mereu pana se rumenesc frumos.

Se mananca obligatoriu cu muraturi.

Pofta Buna!

Ingrediente Friptura de Craciun

800g ceafa de porc

800g pulpa de porc

500g costita afumata

500g carnati semiafumati

100g untura

cimbru

boia

piper

sare

Categorii