Friptura de Craciun la tava

Reteta culinara Friptura de Craciun la tava din categoria Porc. Cum sa faci Friptura de Craciun la tava

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de Craciun la tava

 

"Retete festive de iaarna"

 

INGREDIENTE
500g cotlet 500g ceafa 500g fleica 400g pulpa 50ml ulei 150ml apa boia piper sare

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm.

Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc.

Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.

Se toarna apa in tava pe toata suprafata.

Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore.

Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.

Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.

Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.

Pofta Buna!

Ingrediente Friptura de Craciun la tava

500g cotlet

500g ceafa

500g fleica

400g pulpa

50ml ulei

150ml apa

boia

piper

sare

Categorii