Friptura de Craciun la tava
Reteta culinara Friptura de Craciun la tava din categoria Porc. Cum sa faci Friptura de Craciun la tava
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de Craciun la tava
"Retete festive de iaarna"
INGREDIENTE
Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm.
Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc.
Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti.
Se toarna apa in tava pe toata suprafata.
Se introduce in cuptor pentru 1 ora - 1,5 ore.
Se intoarce de mai multe ori si se uda cu sosul din tava.
Cand este rumenita frumos si putin crocanta este gata.
Se mananca alaturi de orice garnitura si neaparat cu muraturi.
Pofta Buna!
Ingrediente Friptura de Craciun la tava
500g cotlet
500g ceafa
500g fleica
400g pulpa
50ml ulei
150ml apa
boia
piper
sare