Friptura de miel insotita de sparanghel copt

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Friptura de miel insotita de sparanghel copt

Se pun pulpele de miel, spalate in prealabil, intr-o tava, se presara condimentele, se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 30 de minute. Se dau cartofii la cuptor. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pune sparanghelul spalat si se da la cuptor pentru circa 10 minute la 180 grade C, apoi se unge cu pesto si se mai da la cuptor pentru 5 minute. In alta tava se dau la cuptor si ciupercile presarate cu sare si morcovul taiat bucati mai mari. Dam la cuptor si friptura cu tot cu sosul de bere in care a stat la marinat, la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos. Din cand in cand se mai stropeste friptura cu sos. Cand este totul gata, se serveste cu pofta.

Ingrediente Friptura de miel insotita de sparanghel copt

2 pulpe de miel

400 g sparanghel

300 g ciuperci

2 cartofi mari

1 morcov

pesto de busuioc

condimente pentru miel

circa 500 ml bere

sare.

Categorii