Friptura de porc cu carnaciori

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de porc cu carnaciori

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de porc cu carnaciori

 

 Am dorit sa prepar ceva bun , gustos si rapid . Tocmai am primit carnaciori proaspeti dar prea putini , asa ca a pus langa ei si care si am preparat o friptura rumena de toata frumusetea . Garnitura este la alegere. Noi din motive bine intemeiate am pus alaturi doar o salata !!!

 

INGREDIENTE
500 gr carnati subtiri de porc -proaspeti 300 gr ceafa de porc 300 gr pulpa de porc 2 cepe verzi 2 usturoi verde 1 lingurita cimbrisor uscat maruntit boia dulce de ardei piper negru macinat sare Carnea se taie felii si se asaza in tava. Deasupra puneti carnaciorii subtiri . Ceapa si usturoiul verde se taie rondele .si se pun deasupra carnurilor in tava . Adugati cimbrisor , sare , piper si boia . Se toarna apa , cat sa acopere toate ingredientele . Nu am mai pus ulei , fiind suficienta grasimea eliberata la coacere . Se da tava la cuptor acoperita cu o folie de aluminiu timp de o ora . In ultima parte a coacerii se scoate folia de aluminiu si se lasa sa se rumeneasca frumos friptura . Friptura de porc se serveste cu garnitura si salata preferata .

Pofta buna !!!!

Ingrediente Friptura de porc cu carnaciori

500 gr carnati subtiri de porc -proaspeti

300 gr ceafa de porc

300 gr pulpa de porc

2 cepe verzi

2 usturoi verde

1 lingurita cimbrisor uscat maruntit

boia dulce de ardei

piper negru macinat

sare

Categorii