Friptura de porc cu carnati afumati -la tava
Reteta culinara Friptura de porc cu carnati afumati -la tava din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de porc cu carnati afumati -la tava
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de porc cu carnati afumati -la tava
Inca afara este foarte frig si cuptorul poate sa coaca linistit . Este buna cate o friptura consistenta si gustoasa pe asemenea vreme .
INGREDIENTE
Ingrediente Friptura de porc cu carnati afumati -la tava
1 kg pulpa porc
600 gr carnat afumat -de casa
100 ml ulei floarea soarelui
2 cepe
2 tije telina apio
2 linguri pasta de ardei cu telina -de casa
4 catei usturoi
1 lingura cimbru uscat maruntit
1 lingurita rasa salvie uscata maruntita
piper negru macinat
boia dulce de ardei
sare
Pireu simplude cartofi