Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran

Reteta culinara Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran din categoria Pui. Cum sa faci Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran

 

Un sos de ciuperci, acompaniaza foarte bine friptura de porc. Puteti inlocui otetul balsamic de sofran cu un otet de 5%, eventual cu unul cu mere.

Ingrediente Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran

Ingrediente pentru friptura:

4 felii de carne de porc fara grasime

1 lingura de amestec de condimente grill Kotanyi

500 gr de champignon

1 lingura de otet balsamic cu sofran

sare si piper

1 lingura de amidon alimentar

Ingrediente pentru orez:

1 cana de orez

1 cana si jumatate de apa

1 lingura de legume uscate Kotanyi

putina sare

Categorii