Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran
Reteta culinara Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran din categoria Pui. Cum sa faci Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran
Un sos de ciuperci, acompaniaza foarte bine friptura de porc. Puteti inlocui otetul balsamic de sofran cu un otet de 5%, eventual cu unul cu mere.
Ingrediente Friptura de porc cu ciuperci cu otet balsamic de sofran
Ingrediente pentru friptura:
4 felii de carne de porc fara grasime
1 lingura de amestec de condimente grill Kotanyi
500 gr de champignon
1 lingura de otet balsamic cu sofran
sare si piper
1 lingura de amidon alimentar
Ingrediente pentru orez:
1 cana de orez
1 cana si jumatate de apa
1 lingura de legume uscate Kotanyi
putina sare