Friptura de porc cu miere si mandarine
Reteta culinara Friptura de porc cu miere si mandarine din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de porc cu miere si mandarine
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de porc cu miere si mandarine
Avem niste pulpa de porc si intentionam sa fac o fripturica la cuptor. Cum in fata avem si fructiera plina cu mandarine, am decis sa ma joc putin si sa combin carnea de porc cu mandarine, miere, cuisoare si anason. ce-a iesit...vedeti mai jos...un deliciu.
Ingrediente Friptura de porc cu miere si mandarine
1,2 kg carne de porc- pulpa fara os cu foarte putina grasime
2 mandarine
2 linguri de ulei
sare,piper,cimbru pt marinat carnea
1 lingura plina cu miere
1 rondea de anason stelat
2 frunze de dafin micute
7-8 cuisoare