Friptura de porc cu mustar si paprika, salata de vara si cartofi cu rozmarin

Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Friptura de porc cu mustar si paprika, salata de vara si cartofi cu rozmarin

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de porc cu mustar si paprika, salata de vara si cartofi cu rozmarin

 

INGREDIENTE
Pentru friptura: 4 bucati friptura de porc (muschi), nu foarte subtiri 3 linguri de mustar (eu am folosit cu boabe) 1 lingura paprika (sau mai putin; dupa gust) ulei de masline 2 crengute rozmarin Pentru cartofi: 600 grame cartofi 2 crengute rozmarin 1-2 linguri ulei de masline sare, piper Pentru salata de vara: 1/2 castravete 2 rosii 2 fire ceapa verde 3 linguri ulei de masline extra virgin 1 lingura otet de mere sare, piper

Ingrediente Friptura de porc cu mustar si paprika, salata de vara si cartofi cu rozmarin

Pentru friptura:

4 bucati friptura de porc (muschi), nu foarte subtiri

3 linguri de mustar (eu am folosit cu boabe)

1 lingura paprika (sau mai putin; dupa gust)

ulei de masline

2 crengute rozmarin

Pentru cartofi:

600 grame cartofi

2 crengute rozmarin

1-2 linguri ulei de masline

sare, piper

Pentru salata de vara:

1/2 castravete

2 rosii

2 fire ceapa verde

3 linguri ulei de masline extra virgin

1 lingura otet de mere

sare, piper

Categorii