Friptura de porc cu mustar si paprika, salata de vara si cartofi cu rozmarin
Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Friptura de porc cu mustar si paprika, salata de vara si cartofi cu rozmarin
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de porc cu mustar si paprika, salata de vara si cartofi cu rozmarin
INGREDIENTE
Ingrediente Friptura de porc cu mustar si paprika, salata de vara si cartofi cu rozmarin
Pentru friptura:
4 bucati friptura de porc (muschi), nu foarte subtiri
3 linguri de mustar (eu am folosit cu boabe)
1 lingura paprika (sau mai putin; dupa gust)
ulei de masline
2 crengute rozmarin
Pentru cartofi:
600 grame cartofi
2 crengute rozmarin
1-2 linguri ulei de masline
sare, piper
Pentru salata de vara:
1/2 castravete
2 rosii
2 fire ceapa verde
3 linguri ulei de masline extra virgin
1 lingura otet de mere
sare, piper