Friptura de porc cu sos de piper verde

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Friptura de porc cu sos de piper verde

Carnea de porc se condimenteaza din belsug si se pune in punga care apoi se inchide.Punga cu carne se pune intr-o tava si se da la cuptor pentru cel putin 45 minute. Scoatem dupa 45 min carnea din punga, golim sosul rezultat peste carne si mai dam din nou tava cu carne la cuptor pentru a se rumeni putin.Cand s-a rumenit carnea,scurgem sosul intr-o tigaie, adaugam mustarul si smantana. Adaugam peste 1-2 min si boabele de piper si mai lasam 1 minut pe foc.Carnea se feliaza pentru a fi servita.

Ingrediente Friptura de porc cu sos de piper verde

o bucata frumoasa de carne de porc

condimente pentru carne de porc

O punga speciala pentru friptura la cuptor

2 linguri piper verde boabe

2 linguri smantana pentru gatit

1 lingura mustar cu boabe

Categorii