Friptura de porc cu sos de usturoi si rosii

Reteta culinara Friptura de porc cu sos de usturoi si rosii din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de porc cu sos de usturoi si rosii

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de porc cu sos de usturoi si rosii

 

INGREDIENTE
700 g carne de porc 3 catei de usturoi 1 conserva de rosii intregi, decojite 2 linguri ulei Sare Piper Boia dulce de ardei pentru garnitura: 400 g legume mexicane sare piper oregano sos de rosii

Ingrediente Friptura de porc cu sos de usturoi si rosii

700 g carne de porc

3 catei de usturoi

1 conserva de rosii intregi, decojite

2 linguri ulei

Sare

Piper

Boia dulce de ardei

pentru garnitura:

400 g legume mexicane

sare

piper

oregano

sos de rosii

Categorii