Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate
Reteta culinara Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate din categoria Pui. Cum sa faci Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate
Am tot preparat acest gen de mancare, dar ca si ceva rapid, la tigaie, cu diverse ingrediente. De data aceasta am facut o mancare pe etape, unde am preparat separat fiecare ingredient principal, pentru a-i accentua gustul, apoi le-am unit intr-un tot, le-am mai lasat pe foc 15 minute sa se combine aromele si a iesit ceva tare bun!
Ingrediente Friptura de pui in sos picant de ardei, cu dovlecel si oua posate
pulpele si pieptul de la un pui de curte
3 ardei kapia
2 gogosari
1 ceapa rosie
1 ceapa galbena
1 ardei iute
1 rosie de gradina
1 dovlecel
1 capatana usturoi
busuioc
cimbru
2 foi dafin
sare
piper
boia de ardei dulce
1,5 l apa
1/2 legatura marar
1/2 legatura patrunjel
5-6 oua de gaina, mai micute
1 lingura zahar