Friptura de vacuta cu legume si piper rosu - la tava
Reteta culinara din categoria Vita. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de vacuta cu legume si piper rosu - la tava
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de vacuta cu legume si piper rosu - la tava
Aceasta reteta o stiu de foarte mult timp .Asa pregateau friptura la tava , pentru mese mai mari , la restaurant Se poate pregati din timp , se feliaza si se incalzeste cu sos la servire , Morcovul in mijloc este de la mine !!!
INGREDIENTE
Ingrediente Friptura de vacuta cu legume si piper rosu - la tava
1.5 kg carne vacuta
100 ml ulei
250 ml suc rosii
3 morcovi
1 ceapa
1 gogosar
1 foaie dafin
1 lingura piper rosu
1 lingura zaatar-cu cimbru
1 lingurita boia ardei dulce
1 lingurita piper negru macinat
1 crenguta cimbru verde
sare