Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure
Reteta culinara Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure din categoria Vita. Specific Franta. Cum sa faci Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure
Va prezint un preparat simplu si extrem de gustos care va face unanimitate, fiind apreciat si de catre cei mai pretentiosi degustatori : o friptura de vita frageda si o garnitura fina si aromata. Carnea de vita este foarte importanta asa ca alegeti o carne maturata, va trebuie o vita care este de rasa de carne si pentru genul acesta de fripturi gatite rapid alegeti mereu vrabioara, filé-ul de vita care se prepara repede si raman fragede.
Ingrediente Friptura de vita si fantana de cartofi umpluta cu ciuperci de padure
150 grame de vita de persoana,
sare de mare,
piper proaspat macinat,
unt clarificat,
cartofi,
ceapa verde,
ulei masline,
ciuperci de padure,
ciuperci champignon