Friptura de vitel cu fasole verde
Reteta culinara din categoria Vita. Specific Romania. Cum sa faci Friptura de vitel cu fasole verde
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura de vitel cu fasole verde
Eu la inceput am fiert bucata de carne in supa limpede cu legume . Zeama a fost folosita pentru supa cu galuste .Cu carnea eram indecisa, doream o salata. Totusi m-am gandit ca o mancare calda ar fi mai apreciata in sezonul acesta rece .
INGREDIENTE
Pofta buna !!!
Ingrediente Friptura de vitel cu fasole verde
600 gr carne vitel fiarta -de casa
500 gr fasole verde frantuzeasca-congelata
1 ceapa
4 catei usturoi
2 linguri ulei
3 linguri unt
1 lingura pasta de ardei kapia cu telina -de casa
1/2 lingurita boia dulce de ardei
1/2 lingurita pudra ghimbir
piper negru macinat
patrunjel verde
sare
rosii cherry pentru decor