Friptura de vitel cu sos de hrean

Reteta culinara Friptura de vitel cu sos de hrean din categoria Vita. Cum sa faci Friptura de vitel cu sos de hrean

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de vitel cu sos de hrean

 

Toata lumea stie cat de buna este friptura de vitel la tava.Totusi aceasta reteta este deosebita...secretul sta in sosul cu care este acoperita carnea. Cu aceasta friptura vei castiga aprecierea si celui mai mofturos mesean.Asta daca ii place sosul picant de hrean cu smantana... Este o friptura frageda si gustoasa.

Ingrediente Friptura de vitel cu sos de hrean

Pentru friptura:

800g pulpa de vitel

6 cartofi

200g morcovi baby

1 pastarnac mare

2 cepe

ulei de masline aromat

1 lingura vegeta de casa

sare

piper negru proaspat macinat

Pentru sos :

200 ml smantana

4 linguri rase hrean( marunt)

1 lingurita otet balsamic

¼ lingurita rasa de zahar

¼ lingurita rasa de sare

Categorii