Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

Reteta culinara Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor din categoria Vita. Cum sa faci Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

 

INGREDIENTE
1 kg pulpa de vitel(pulpa din fata) 3 morcovi mai mari 5-6 cartofi potriviti 1 ceapa 3-4 catei de usturoi 2-3 linguri de ulei 250ml vin sec sare,piper,cimbru boia de ardei dulce 200gr ciperci proaspete

Ingrediente Friptura de vitel in vas roman cu legume la cuptor

1 kg pulpa de vitel(pulpa din fata)

3 morcovi mai mari

5-6 cartofi potriviti

1 ceapa

3-4 catei de usturoi

2-3 linguri de ulei

250ml vin sec

sare,piper,cimbru

boia de ardei dulce

200gr ciperci proaspete

Categorii