Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie

Reteta culinara Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie din categoria Porc. Cum sa faci Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie

 

INGREDIENTE
8-10 bucati de carne de porc mai slaba 3 linguri ulei 2 morcovi medii 1 patrunjel radacina 1 ceapa mica Un sfert de ardei rosu Un pahar de vin rosu 2-3 foi de dafin piper boabe sare piper boia dulce si iute bulion apa Pentru garnitura: 5 cartofi medii sare boia dulce si iute 3 linguri ulei

Ingrediente Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie

8-10 bucati de carne de porc mai slaba

3 linguri ulei

2 morcovi medii

1 patrunjel radacina

1 ceapa mica

Un sfert de ardei rosu

Un pahar de vin rosu

2-3 foi de dafin

piper boabe

sare

piper

boia dulce si iute

bulion

apa

Pentru garnitura:

5 cartofi medii

sare

boia dulce si iute

3 linguri ulei

Categorii