Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie
Reteta culinara Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie din categoria Porc. Cum sa faci Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie
INGREDIENTE
Ingrediente Friptura din carne de porc fiarta in vin cu garnitura de cartofi la tigaie
8-10 bucati de carne de porc mai slaba
3 linguri ulei
2 morcovi medii
1 patrunjel radacina
1 ceapa mica
Un sfert de ardei rosu
Un pahar de vin rosu
2-3 foi de dafin
piper boabe
sare
piper
boia dulce si iute
bulion
apa
Pentru garnitura:
5 cartofi medii
sare
boia dulce si iute
3 linguri ulei