Friptura din coasta de miel
Instructiuni de preparare Friptura din coasta de miel
Coasta se transaza in 2 bucati, se aseaza in Vasul Roman, se adauga 300 ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora.
In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor se prepara urmatorul sos:Lamaile se taie bucatele, iar ustoroiul se piseaza.
Se adaua cimbrul si boiaua dulce:Se adauga vinul si uleiul:Si in final se adauga ceapa taiata rondele:Se scoate Vasul Roman de la cuptor si se scurge zeama rezultata.
Se adauga maslinele si sosul din vin, si se introduce Vasul Roman la cuptor 30 de minute.Dupa 30 de minute se ia capacul Vasului si se mai introduce la cuptor inca 30 de minute pentru a se rumeni coasta.
Dupa un total de 2 ore:Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu multa bere sau sprit.
Ingrediente Friptura din coasta de miel
Coasta de miel
Lamaie (2 bucati)
-- Usturoi (2 capatani)
Ceapa (2 bucati)
Masline (150 g)
Cimbru
Boia dulce
Vin rosu (400 ml)
Ulei de masline (50 ml)