Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou

Reteta culinara Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou

 

O friptura din piept de pui mai altfel,in care am imbinat gusturi diferite obtinand un rulou aromat si consistent.

Ingrediente Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou

2 bucati piept de pui fara os si piele

100 g cascaval

150 g bacon

2 gogosari

1-2 peperoni

1 rosie si cateva rosii mici de decor

1 legatura patrunjel

2 mere

1 gutuie

1 morcov

1 mana frunze spanac

4 linguri ulei de masline

sare, piper, cimbru, paprika

Categorii