Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou
Reteta culinara Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou
O friptura din piept de pui mai altfel,in care am imbinat gusturi diferite obtinand un rulou aromat si consistent.
Ingrediente Friptura din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe – rulou
2 bucati piept de pui fara os si piele
100 g cascaval
150 g bacon
2 gogosari
1-2 peperoni
1 rosie si cateva rosii mici de decor
1 legatura patrunjel
2 mere
1 gutuie
1 morcov
1 mana frunze spanac
4 linguri ulei de masline
sare, piper, cimbru, paprika