Friptura inabusita de porc/ pork pot roast/ brasato di maiale
Instructiuni de preparare Friptura inabusita de porc/ pork pot roast/ brasato di maiale
Carnea spalat, apoi taiat-o felii , pus intr-o tigaie , condimentat cu sare, piper si boia dulce, stropit cu ulei dupa care pus pe foc.
Lasat doar pana si schimbat culoarea, pe ambele parti, apoi pus cam 2 paharele de apa si dat focul la minim si lasat asa cam 45 de minute.
Se verifica din cand in cand sa nu scada prea tare apa si sa se arda carnea, astfel daca mai este nevoie se mai completeaza cu putina apa.
Dupa aproximativ 45 de minute, curatat si pisat cateii , amestecat cu putina apa si aruncat peste carne. dat focul la maxim si mai lasat 2-3 minute.
Ingrediente Friptura inabusita de porc/ pork pot roast/ brasato di maiale
1 buc cotlet de porc
putin ulei
sare, piper, boia dulce
5 catei de usturoi
putin apa