Friptura marinata pe pat de sos rece din praz
Reteta culinara Friptura marinata pe pat de sos rece din praz din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Friptura marinata pe pat de sos rece din praz
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Friptura marinata pe pat de sos rece din praz
a fost un pranz delicios din care nu putea lipsi si traditionala mamaliguta! ;)
Ingrediente Friptura marinata pe pat de sos rece din praz
Carne marinata:
pulpa de porc, cca 700-800 gr.
100 ml vin rosu demisec
100 ml bere
1 lingura (cu varf) pasta de rosii
1/2 lingurita usturoi granulat
1/2 lingurita Ierburi de Provence
1/2 lingurita rozmarin uscat
sare si piper dupa gust
Sosul rece de praz si patrunjel:
2 fire de praz proaspat
1/2 legatura de patrunjel verde
1/4 lingurita sare
cca 50-70 ml apa rece