Fructe de mare cu orez si spanac
Reteta culinara din categoria Fructe de mare. Specific Italia. Cum sa faci Fructe de mare cu orez si spanac
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Fructe de mare cu orez si spanac
Cam de multisor nu am mai preparat eu ceva cu fructe de mare. Aceste preparate imi dau energie si buna dispozitie cu coloratura lor. Scoicile mi-au parut cam putinele si am suplimentat cu cateva tentacule de calamar si cateva rulouri de surimi. Nu dati tare cu piatra. Eu zic ca nu-i sinucidere sa mananci o data pe an surimi. Nu-i mai mare decat sa defilezi frecvent prin fata tejghelelor si sa consumi acele preparate de la branduri care a nu le numim [ asta sa nu dam idei ].
Ingrediente Fructe de mare cu orez si spanac
300 gr scoici decorticate [congelate ]
100 gr tentacule calamar in ulei de masline [conserva ]
10 batone surimi
10 rosii chery
4 linguri ulei masline aromatizat cu busuioc si rozmarin [productie proprie ]
4 catei usturoi
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras galben
1/2 pahar vin alb [100 gr ]
2 linguri otet orez
ierburi de Provence
piper cu coja de lamie -macinate
sare de Himalaya
busuioc verde
orez cu spanac -https://www.bucataras.ro/retete/orez-cu-spanac-de-post-88777.html