Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara

Reteta culinara Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara din categoria Farfalle. Specific Italia. Cum sa faci Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara

 

INGREDIENTE
15  creveti decorticati 300 g inele calamar 3 bete frigarui 700 ml suc de rosii (sau 8 rosii mari) 2 linguri busuioc proaspat, tocat (sau 2 lingurite uscat) 2 linguri patrunjel tocat 2 lingurite oregano, uscat 10 catei mici de usturoi 3 linguri zeama de lamaie 100 ml vin alb 150 ml ulei de masline extravergine sare, piper, chilli (sau ardei iute uscat) dupa gust paste fierte

Ingrediente Fructe de mare marinate in lamaie si usturoi cu pasta marinara

15  creveti decorticati

300 g inele calamar

3 bete frigarui

700 ml suc de rosii (sau 8 rosii mari)

2 linguri busuioc proaspat, tocat (sau 2 lingurite uscat)

2 linguri patrunjel tocat

2 lingurite oregano, uscat

10 catei mici de usturoi

3 linguri zeama de lamaie

100 ml vin alb

150 ml ulei de masline extravergine

sare, piper, chilli (sau ardei iute uscat) dupa gust

paste fierte

Categorii