Fursecuri de iarna

Timp de preparare 3 ore si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri de iarna

Frecam untul cu zaharul pudra, apoi adaugam galbenusul crud si piureul de cartofi fierti, esenta de vanilie si faina amestecata cu sarea. Se framanta aluatul pana se desprinde de pe maini, se inveleste in folie alimentara si se da la frigider pentru 2 ore. Intindem aluatul pe masa presarata cu faina, il taiem in forme de Craciun (stea, brad, clopotel etc.) si asezam fursecurile in tava tapetata cu hartie de copt. Le coacem aproximativ 10-12 minute la 180 de grade C. Le lasam sa se raceasca, apoi le lipesem doua cate doua cu dulceata si le pudram cu zahar pudra. Poftă bună!

Ingrediente Fursecuri de iarna

350 g faina

225 g unt

150 g zahar pudra

1 galbenus crud

2 galbenusuri fierte

1 lingurita esenta vanilie

un praf de sare

dulceata de rubarba cu ghimbir si caju

zahar pudra

Categorii