Fursecuri pentru Mos Craciun

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Fursecuri pentru Mos Craciun

Amestecam untul topit cu zaharul, vanilia si laptele, apoi adaugam ingredientele uscate si framantam pana obtinem o coca usor de intins. Impartim in 3 parti egale, iar o parte o amestecam cu cacaoa si framantam pana obtinem un aluat omogen. Intindem aluatul pe masa de lucru de circa 1 cm grosime si decupam formele specifice sezonului :) Putem combina culorile sau sa le folosim separat!!! Asezam formele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem circa 20 minute la 180°C sau pana devin usor aurii. Cand sunt gata, ii lasam sa se raceasca, apoi va puteti pune copilasii la treaba :) Coloram fursecurile dupa imaginatia fiecaruia. Fursecurile se pastreaza in cutii metalice, inchise ermetic! Fetita a facut cateva fursecuri special pentru Mos Craciun :x Pofta buna!

Ingrediente Fursecuri pentru Mos Craciun

Ingrediente pentru circa 50 fursecuri:

65 g unt topit

250 ml lapte

250 g zahar

10 g amoniac

5 g bicarbonat de sodiu

esenta de vanilie dupa gust

faina cat cuprinde

1 lingura mare de cacao

Creioane colorate din zahar pudra

Categorii